Tietoa Gummerus.fi-verkkokaupasta

Gummerus.fi on kustantamon oma kirjojen verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman Gummeruksen kustantamia painettuja kirjoja. Yli 150-vuotiaan Gummeruksen visio on julkaista kirjallisuutta ”huviksi ja hyödyksi” ja samaa tarkoitusta palvelee myös oma kirjakauppamme.

Valikoimastamme löytyy laadukasta kotimaista ja käännettyä nykykirjallisuutta, lumoavaa fantasiaa ja scifiä, arjesta irrottavaa viihdekirjallisuutta ja romanttisia tarinoita, koukuttavinta jännitystä, runoteoksia sekä monipuolista ajankohtaista tietokirjallisuutta mukaan lukien muistelmat ja elämäkerrat.

Tavoitteemme on inspiroida lukemisen äärelle ja helpottaa kirjojen löytämistä ja ostamista suoraan netistä. Voit selata valikoimaamme eri kategorioiden avulla tai käyttää hakutoimintoa löytääksesi juuri ne kirjat, joista olet kiinnostunut. Kirjaesittelyjen lisäksi löydät myös tietoa kirjailijoista niiden takana.

Meiltä löydät myös parhaat lahjakirjat ystävillesi ja läheisillesi. Eri lahjasesonkien aikaan kokoamme verkkokauppaan suosituslistoja lahjaideoista. Voit myös aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, autamme mieluusti kirjavalinnoissa! Meihin saat yhteyden sähköpostitse: asiakaspalvelu@gummerus.fi

Verkkokauppamme tarjoaa turvallisen toimituksen kaikkialle Manner-Suomeen. Voit valita toimitustavan tilauksesi yhteydessä, ja toimitamme kirjat perille mahdollisimman nopeasti. Mikäli haluat palauttaa ostamasi kirjan, löydät siihen ohjeet Gummerus.fi alavalikosta.

Muista myös liittyä uutiskirjeemme postituslistalle! Uutena tilaajana saat tutustumisedun ja sen jälkeen kuukausittain vaihtuvia etuja.

Tervetuloa tutustumaan Gummerus.fi-verkkokaupan valikoimaan ja löytämään uusia lempikirjoja ja lukuelämyksiä!