Lähetä käsikirjoitus

Gummerus etsii jatkuvasti uusia lahjakkaita kirjoittajia ja otamme mielellämme vastaan laadukkaita ja omintakeisia käsikirjoituksia. Jos haaveilet tekstisi julkaisemisesta, ota yhteyttä.

Kaikki meille saapuneet käsikirjoitukset luetaan. Emme valitettavasti voi antaa henkilökohtaista palautetta, mutta saat vastauksen sähköpostitse 1–6 kuukauden sisällä. Tietokirjojen osalta käsittelyaika saattaa olla pidempi.

Mikäli haluat lähettää tekstisi ensin arvioitavaksi, suosittelemme Nuoren Voiman Liiton arvostelupalvelua »

Valitettavasti emme julkaise uusia kotimaisia lastenkirjoja. Keskitymme julkaisemaan muita kaunokirjoja sekä tietokirjallisuutta.

Näin lähetät käsikirjoituksen

Otamme vastaan mahdollisimman valmiita käsikirjoituksia ja vain sähköisessä muodossa. Järjestelmämme vastaanottaa doc-, docx-, pdf-, rtf-, odt- ja txt-formaatteja. Lähetä käsikirjoituksesi yhtenä tiedostona ja käytä siinä selkeää kirjaisinkokoa (12) ja kunnollisia rivivälejä (1,5).

Liitä käsikirjoitukseesi saatekirje, josta selviää oma nimesi ja yhteystietosi. Merkitse myös osasto, jonne arvioit käsikirjoituksen kuuluvan.

Odotathan, että saat vastauksen käsikirjoituksestasi ennen kuin tarjoat sitä uudestaan muokattuna.

Lähetä käsikirjoitus -lomakkeelle

Tiedustelut ja lisätiedot

info@gummerus.fi

Huomioithan, että tätä sähköpostiosoitetta ei ole tarkoitettu käsikirjoitusten vastaanottoon, ole ystävällinen ja käytä yllä olevaa Lähetä käsikirjoitus -lomaketta.

Tietosuoja

Täyttämällä lomakkeen tietosi tallentuvat käsikirjoitusrekisteriimme. Tietoja säilytetään vain käsikirjoitusten käsittelyyn eikä niitä luovuteta eteenpäin. Käsikirjoituksen lähettäjällä on oikeus tarkistaa häntä koskevat tiedot rekisterissämme ja halutessaan oikaista tai poistattaa tiedot. Tarkistuspyyntö on tehtävä sähköpostitse.

Tietosuojaseloste