Tiedotteet testi

Ennakkotiedote: Mimmit sijoittaa – Sijoitusopas, jota ymmärrät näyttää, että säästäminen ei ole tylsää eikä sijoittaminen vaikeaa

Ennakkotiedote: Mimmit sijoittaa – Sijoitusopas, jota ymmärrät näyttää, että säästäminen ei ole tylsää eikä sijoittaminen vaikeaa

02.05.2024

Mitä tarkoittavat inflaatio, bruttokansantuote ja valtionvelka? Miten opettelet säästämään eli antamaan rahaa itsellesi? Mimmit sijoittaa – Sijoitusopas, jota ymmärrät (Gummerus) kertoo rennosti ja ymmärrettävästi kaiken tarpeellisen niin kansantaloudesta kuin oman talouden budjetoinnista helposti sisäistettävässä muodossa. Kirja osoittaa, että kun ymmärtää taloutta, tulee samalla ottaneeksi oman elämänsä haltuun. Sijoitusopas ilmestyy 15.4.

Mimmit sijoittaa -median Evita Lestinen ja Pia-Maria Nickström antavat opaskirjassaan konkreettisia vinkkejä oman talouden hallintaan ja perehdyttävät erilaisiin säästämisen ja sijoittamisen muotoihin riskeineen. Lisäksi Sijotusopas, jota ymmärrät kertoo kaiken olennaisen mm.

•    Markkinatalouden toimintalogiikasta
•    Talouden suhdanteista
•    Tuloeroista
•    Korkoa korolle -ilmiöstä
•    Vastuullisesta sijoittamisesta

Mimmit sijoittaa -median missio on tasa-arvoisempi maailma niin tiedollisesti kuin taloudellisesti.

Tiedollinen ja taloudellinen tasa-arvo kulkevat usein käsi kädessä”, Lestinen ja Nickström kirjoittavat. 

Uskomme siihen, ettei asioita ole mahdollista palastella liian yksinkertaisiksi suupaloiksi ja ettei rautalangasta vääntäminen ole koskaan pahitteeksi. Uskomme siihen, että taloustiedon pitää olla ymmärrettävää ihan kaikille.”

Evita Lestinen (s. 1998) on Mimmit sijoittaa -median päätoimittaja ja partneri sekä kirjallisuustieteen ja viestinnän opiskelija. 

Pia-Maria Nickström (s. 1994) on Mimmit sijoittaa -median toimitusjohtaja ja perustaja, audioalan startup-yrittäjä ja viittä vaille valmis kauppatieteen maisteri. 

Mimmit sijoittaa on alkujaan blogista kasvanut monikanavainen media, jonka suosituissa tapahtumissa ja Mimmit sijoittaa -podcastissa  puhutaan rennosti rahasta, sijoittamisesta ja säästämisestä. 
https://www.mimmitsijoittaa.fi/
@mimmitsijoittaa

Evita Lestinen ja Pia-Maria Nickström: Mimmit sijoittaa – Sijoitusopas, jota ymmärrät  (Gummerus)
Ulkoasu: Veera Kesänen
208 sivua
Ilmestyy painettuna kirjana 15.4., sekä e- ja äänikirjana 17.4., lukija Emma Louhivuori
 
Lisätietoja sekä haastattelu-, arvostelukappale- ja kuvapyynnöt:

Pauliina Pietilä, tuottaja, p. 040 779 2942, pauliina.pietila@gummerus.fi

Takaisin blogiin