Ajankohtaista

Haemme korkeakouluharjoittelijoita

Haemme korkeakouluharjoittelijoita

Haemme korkeakouluharjoittelijoita kotimaisen kaunokirjallisuuden ja käännetyn kaunokirjallisuuden osastoille kesälle 2024 sekä markkinointiviestintään syksylle 2024.

Kolmen kuukauden mittaisen harjoittelujakson aikana pääset osallistumaan monipuolisesti kustantamon erilaisiin työtehtäviin kuten kirjan toimitusprosessin eri vaiheisiin sekä viestinnän ja markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, näkemyksellisyyttä ja laaja-alaista kiinnostusta kirjallisuuteen, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Lisäksi toivomme ennakkoluulotonta asennetta kirjallisuuden eri genrejä kohtaan ja kaupallista silmää.

Kotimaisen kaunokirjallisuuden harjoittelijalle kirjallisuuden opinnot antavat hyvän pohjan. Edellytämme intoa ideoida yhdessä ja rohkeutta jakaa omia näkemyksiään luetuista teksteistä.

Käännetyn kaunokirjallisuuden harjoittelijan on hyvä tuntea kaunokirjallisuutta laajasti. Lisäksi vaadimme sujuvaa englannin kielen taitoa, ja muu monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Odotamme, että markkinointiviestinnän harjoittelija hallitsee sosiaalisen median kanavat ja seuraa aktiivisesti kulttuuri- ja uutismediaa. Harjoittelussa tarvitaan hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja sekä kykyä tiivistää olennainen sanoin ja kuvin.

Toimitusten harjoittelu ajoittuu kesä–syyskuun 2024 väliselle ajalle sopimuksen mukaan ja kestää yhteensä kolme kuukautta, jolloin työskentelet Gummeruksen toimistolla Helsingissä. Heinäkuussa saa harjoittelijakin pitää vapaata erikseen tarkemmin sovittavana aikana. Markkinointiviestinnän harjoittelujakso sijoittuu elo–marraskuulle.

Harjoittelun palkka on 1550 €/kk. Toimituksen harjoittelijoilta edellytämme korkeakoulun tarjoamaa harjoittelutukea.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV ja tieto harjoittelutuesta viimeistään sunnuntaina 17.3.2024. Kerro hakemuksessa, mitä harjoittelupaikkaa haet ja miksi sopisit kyseiseen tehtävään. Valitsemme hakijoista muutamia, joille lähetetään kirjalliset ennakkotehtävät huhtikuun alussa. Harjoittelijat valitaan toukokuun aikana.

Yli 150-vuotias Gummerus on Suomen vanhin yleiskustantamo. Suhtaudumme kirjallisuuteen intohimoisesti, ja omaperäiset ja uskaliaat kustannuspäätökset ovat aina olleet Gummeruksen toiminnan ydin. Työyhteisönä olemme tiivis porukka, joka onnistuu yhdessä.

Jos sinulla on kysyttävää harjoittelusta, lisätietoja antavat Niina Miettinen (kotimainen kaunokirjallisuus) p. 050 5924276, Leenastiina Kakko (käännetty kaunokirjallisuus) p. 040 7555527 sekä Eeva Herrainsilta (markkinointiviestintä) p. 040 5146360. Heidät tavoittaa parhaiten tiistaina 5.3. klo 14:00-15:00.                   

Täytä hakemus 17.3. mennessä.
Hakemukseen

Takaisin blogiin